hírek

Korda György és Balázs Klári népszerű a TikTok-on


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /var/www/mistraliroda.hu/www/html/class/_Global/article.html on line 11
2022. augusztus 09.

Korda György és Balázs Klári népszerű a TikTok-on

41 év után is töretlen a sikere Korda György és Balázs Klári Reptér című dalának

Legutóbb a Z generáció által egyik leglátogatottabb digitális platformon, a TikTok-on lett „trending”, azaz felkapott az 1981-ben kiadott dal. A Reptér című számra már 2496 videót készítettek, amik közül a népszerűek több százezres megtekintésnél és kedvelésnél járnak, de van videó, ami a napokban az egymilliós nézettséget is elérte.

A magyar fiatalok egy egyébként külföldi videókban ismertté vált trendet követnek, a koncert/videóklip hangulat megteremtésével. Emellett persze igazi koncertfelvételeket is töltöttek fel a rajongók, amin a Korda házaspár élőben adja elő a közismert dalt. Mind a koncertfelvételeken, mind a fiatalok által újraalkotott videókon is jól látszik, hogy a házaspárt és dalaikat a mai napig mennyien szeretik és ez alól nem kivételek a mai generációk sem.

Fontos megemlíteni azt is, hogy milyen jó kontrasztként szolgálnak ezek a pozitív hangvételű videók, amik hatására háttérbe szorulnak a mostanában Korda György és Balázs Klári Facebook oldalán megjelent negatív kommentek is.

Az alábbi linkeken a szóban forgó videókból láthattok kettőt:

Korda házaspár az EFOTT-on

Fiatalok és a Reptér dal