Mistral music története
Cégünk története 1989-re nyúlik vissza, és közel 30 éves fennállása alatt, folyamatosan a piaci igényekhez viszonyulva nyerte és vívta ki jelenlegi formáját és pozícióját. A hőskorban megízleltük és átéltük a rendezvényszervezés élményeit, buktatóit, pozitív és negatív oldalait. A 90-es évek elején irodánk új irányvonalat vett fel specializálódott műsorok közvetítésére, műsorok biztosítására. 1995-től kizárólagos booking képviseletettel foglalkozunk.
Pl: Ámokfutók,Groovehouse,Desperado,Back II Black,Ganxsta Zolee és a kartel, 2010-ben egyesült a cég a Joyride Koncert Kft-vel és nyerte el jelenlegi formáját Mistral Music Kft néven hivatalos Mahasz ( Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége) tagként.Ezzel együtt tevékenységi körét kiterjesztette és lemezkiadással,produceri tevékenységgel,zenei menedzsmenttel,kizárólagos művészképviselettel,ügyfeleik PR munkájával is foglalkozik.
A Joyride Koncert Kft a magyar popzene minden területére kiterjedő komplex munkát végzett. Produkciók létrehozása,menedzsmenti tevékenység,stúdiófelvételek készítése,videoklip készítés,fellépésszervezés,promóciós tevékenység és a felsoroltakon kívül a hazai produkciók működéséhez szükséges összes háttéranyag.
-Nevükhöz fűzödik számos produkció létrehozása mint : TNT, Splash, Kozmix Az MTV Europe felkérésére a World Chart Express Party komplex szervezője.
-A Coca-Cola turnék rendszeres szervezője.
-2014-2017 a TV2 kiemelkedő Sztárban sztár című műsora szinten minden évadának fődíját irodánk nyerte Művészeivel úgymint Bereczki Zoltán,Pál Dénes,Gáspár Laci,Veréb Tamás. -2015 a TV2 Nagy Duett című műsorának fődíját hoztuk el Kökény Attilával.
-2014 Az Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában képviseltük az országot Kállay Saunders Andrással ahol az év dala díjat is sikerült elhoznunk.
-2016 Az Eurovíziós Dalfesztiválon Stockholmban képviseltük hazánkat Freddie-vel.
-2017 Az Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben szintén részt vettünk műsorvezetőként művészünkkel.

2010-2017 A TV2 hivatalos partnere a Megasztár, The Voice , Rising Star , Ének iskolája szórakoztató műsorokban.
2017 az RTL X-Faktor című szórakoztató műsor hivatalos partnere 2017 a Syco Entertainment hivatalos partnere. Művészeink rendszeresen világsztárok előtt lépnek fel.
-2015 Emelie Sande előtt Kállay Saunders András
-2015 James Arthur előtt Kállay Saunders András
-2018 Emelie Sande előtt Freddie lépett fel.
Célunk, hogy a következő tulajdonságaink által maximálisan megfeleljünk mindenki elvárásának:
-megrendelőink számára teljes erkölcsi és anyagi felelősséget vállalunk a lekötött produkciókért;
professzionális szerződésünkkel garantáljuk a biztonságot; a művészekkel kialakított, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatunk szavatolja a műsorok megszervezésének egyszerűségét és biztonságot;
-gyors és kreatív munkavégzés; fiatalos, lendületes és elszánt munkatársak várják jelentkezését, hogy levegyék a műsorszervezéssel járó terheket az Önök válláról;
-a műsorok idején is folyamatosan elérhetőek vagyunk, így az előadás közben felmerülő kérdésekre és problémákra azonnal tudunk hatékonyan reagálni;
-folyamatos akciókkal, kedvezményekkel kedveskedünk megrendelőinknek;
-mindig napra készen állunk, tevékenységi körünket egyre bővítjük, hogy ezzel is megfeleljünk partnereink elvárásainak!
Előadóművészekkel való hosszú korrekt kapcsolatok eredményeképpen folyamatosan keresik meg irodánkat, kizárólagos műsorkoordinálás és szervezés lebonyolítása területén. Immár büszkén mondhatjuk, hogy az alábbi előadók, fellépők, fellépéseit, műsorszerződéseit kizárólag Irodánk szervezi:
Freddie, Bereczki Zoltán, Kállay-Saunders Band, Exotic, Gáspár Laci, Kökény Attila, Kocsis Tibor, Peter Srámek, Oláh Gergő, Ricco és Claudia, Tolvai Reni, Kistehén zenekar, Dancs Annamari, Energia Positiva Szambashow, Dolgok, amikért érdemes élni, A LEKPEGYŰJTŐ, Tóth Bettina, Benji, Várhegyi Lucas Palmira új zenekara az Astouria, Krisz Rudolf, Lola, Orosz György-humoista, Matyi és a hegedűs, Csobot Adél, Heincz Gábor Biga, Palcsó Tomi