hírek

Megvan a 2019-es Nagy-Szín-Pad! győztese, különdíjas a USNK!


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /var/www/mistraliroda.hu/www/html/class/_Global/article.html on line 11
2019. május 17.

Megvan a 2019-es Nagy-Szín-Pad! győztese, különdíjas a USNK!

A magyar tehetségkutót a USEME nyerte. Az egyik elődöntős, a USNK pedig annyira tetszett a zsűrinek, hogy különdíjban részesültek; saját, dedikált estét kaptak az Akvárium Klubban.

A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió hatodik alkalommal megrendezett közös tehetségmutató versenyének fődíját a közönségszavazatok alapján 2019-ben a USEME nyerte.

A Useme nyerte a 2019-es Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató versenyt csütörtökön este a fővárosi Akvárium Klubban. A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió szervezésében zajlott rendezvény döntőjében három zenekar mérte össze tudását, a végeredményről pedig a közönség szavazatai döntöttek. Az egész verseny nyolc résztvevője – a Follow the Flow, KosziJanka, a Nomad, a New Level Empire, a Useme, a Stolen Beat, a USNK és a The Bluebay Foxes – teljes, élő koncertekkel lépett színpadra az Akvárium Klubban. Az előadókat ezúttal is zenészekből, koncert- és fesztiválszervezőkből, rádiós- és tévés szakemberekből álló Nagy-Szín-Pad! CREW értékelte, a közönség, mint tizenegyedik zsűritag segíthette voksával kedvencét.

Teljes cikkért »