Willcox

Willcox

Vígh Attila karrierje első lépéseit 10 évvel ezelőtt tette meg azóta  producerként számos külföldi világsztárral dolgozott együtt hivatalosan: Thomas Gold, John Dahlback, Tom Novy, The Cube Guys…ezek a sikerek hamarosan hozták maguk után a fellépéseket itthon és a határon túl is: Csehország, Anglia, Szerbia, Ausztria. 2013 óta az UP!The Club és a siófoki Palace Dance Club rezidens dj-e ,aki megfordult már hazánk nagyobb clubjaiban és fesztiváljain is: Balaton Sound, Sziget Fesztivál, ill klubok: Bed Beach, Studio.

Új művésznevével (Willcox) első áttörő sikerét a 2015-ös Fedde Le Grand - Put your hands up for detroit remixe hozta, amit olyan világsztárok játszanak, mint Don Diablo, Henry Fong, Pep & Rash, MAKJ, Bob Sinclar, de itthon is népszerűségnek örvend: Stereo Palma, Andro, Newik, Antonyo is pörgetik folyamatosan csak , hogy egy pár nevet említsünk.

Elkészült első saját zenéje, ami a "Day N Night" nevet kapta, címéhez hűen a nap bármelyik szakában élvezhető zene, ami dinamikájával és kellemes harmóniájával varázsolja el hallgatóit. Azóta a ’Let It Go’ és a ’Remember’ slágereket is megismerte a közönség. A ´Tequila´ című remixhez Marokkóban készült klip. Willcox azt mondta, hogy pont ez volt az a dal, amivel nem akart a nemzetközi trendeknek megfelelni. Erre meg pont felfigyelt az egyik legnagyobb amerikai kiadó, az Ultra Records, így Willcox neve is felkerült Calvin Harris, Deadma5, Axwell, Paul Van Dyk és Benny Benassi mellé, mivel az Ultra négy éves szerződést kötött a fenti dalra.

Willcox a 2018-as Ballantines Music Awards-on az év producere díjat kapta a szakmai zsűritől,  a 2019-es Fonogramon pedig az elmúlt év elektronikus hangfelvételéért járó szobrot vihette haza.

Több


Rendelhető műsorok: