Takács Nikolas

Takács Nikolas

Takács Nikolas gyermekkora óta énekes szeretett volna lenni , zenei tanulmányait a Pozsonyi Állami Konzervatóriumban kezdte klasszikus ének és hegedű szakon, ezt követően a Kőbányai Zenei Stúdió dzsessz-ének szakára járt. 19 évesen együtt lépett fel a világhírű jazzdobossal, Jávori Vilmossal. Ezt követően a magyar jazzélet olyan kiemelkedő alakjaival is lehetősége nyílt együtt zenélni, mint Babos Gyula, Tony Lakatos, Charlie vagy Solti János.

2010-ben elindult az X-Faktor televíziós tehetségkutató versenyen, ahol az egész ország megismerte. Az X-Faktor befejezése után megjelent első albuma ,,Az első X - 10 dal az élő show-ból",  amely heteken át vezette a MAHASZ Top 40-es albumlistáját. Tripla platinalemez státuszt ért el.

2014-ben megkapta első amerikai lemezszerződését is, majd a Coca-Cola karácsonyi kampánydalát énekelte Boldoggá tenni, majd a Coca-Cola karavánnal bejárta az országot.

2016-ban Fonogram díjra jelölték a Music&Soul című lemezét  ,,Az év hazai klasszikus pop-rock albuma" kategóriában. Év végén megjelent az 5. Nagylemeze Be true and love címmel, az albumon nem csak eddigi szerzőtársai zenészbarátai vettek részt, hanem Larry Kimpel és a Grammy díjjas Kirk Whalum is közreműködött egy-egy dalban.

A 2017-es FINA Vizes Világbajnokság Hivatalos nyitó Ünnepségének dalát énekli a nagyszabású nyitó ceremónián, melyet világszerte több millióan láttak, Radics Gigivel közösen, külön erre az alkalomra íródott dallal melynek címe Benned a győztes.

Nikolas elérte álmait, amikor mindig is énekesnek akart lenni, és most új célokat és új álmokat tűz ki magának.

A zene kísér majd az úton
A boldogság te vagy
Rád hangoltam
Right or Wrong
Boldoggá tenni
Telihold
Prayer, amelyben a világhírű Grammy díjas szaxofonos, Kirk Whalum szólózik
Benned a győztes

Több


Rendelhető műsorok: