Rony

Rony bemutatkozó albumával (Álmok és vágyak) üstökösként robbant be a hazai könnyûzenei életbe. A fiatal énekesnõ egy kis Zala megyei faluban, a kevesebb, mint pár száz lélekszámú Sárhidán született és már hat évesen fellépett a világot jelentõ deszkákon.
Az „Álmok és vágyak” kiválóan szerepelt, közel 12 000 példányban fogyott el, ami a mai lemezeladásokat tekintve fantasztikusan jó eredménynek számít. A közönség hamar a szívébe zárta Rony-t, aki azzal hálálta meg a rajongók szeretetét, hogy minden bulit, fellépést elvállalt, így az elmúlt években többször is körbejárta az országot.

Persze közben a második lemez munkálatai is elkezdõdtek és ennek kézzelfogható gyümölcse „Engedj közelebb” címmel került a boltok polcaira. „Gyõztes recepten ne változtass” tartja a mondás, így Rony második lemezén is elsõsorban nagy magyar slágerek feldolgozásai hallhatóak, két saját, vadonatúj dallal kiegészítve. A korongon hallható feldolgozások nem szolgai módon követik az eredeti változatokat, hanem új hangszerelésben, tempós, szórakoztató, táncolható formában kerültek rögzítésre. Tehát a Rony rajongók megnyugodhatnak, akárcsak a bemutatkozó album, az „Engedj közelebb” is tele van jobbnál jobb slágerekkel, egy fantasztikus hanggal rendelkezõ énekesnõ tolmácsolásában.
Rony mûsora megrendelhetõ: Falunapokra, városnapokra, fesztiválokra és egyéb rendezvényekre.

Több


Rendelhető műsorok: