Ria

Ria

A szőke, kék szemű, kedves és csodálatos hanggal megáldott érzelmes amazon, Bokor Marianna - Ria-, méltán ismert a nézők számára, hiszen több televízió- és rádió csatorna (RTL Klub, TV2, Zenebutik, M2, Juventus Rádió, stb.) zenés műsoraiban is feltűnt, sőt a mai napig is játsszák dalait ezeken a csatornákon. 
Ahol Ria megjelenik és éneklésbe kezd, elszabadulnak az érzelmek, test nem marad mozdulatlan, szem nem marad szárazon.
Fantasztikus buli kerekedik, ahol a férfiak szíve megdobban, nemcsak csodás, érzelmes hangjától, hanem vonzó látványától, színpadi megjelenésétől, mozgásától is.
Karizmája végigsöpör a nézőtéren, az önfeledt táncot az öngyújtók lángja váltja. Karakteres hangján az életünk során megtapasztalt mélységeket és magasságokat egyaránt megénekli.
Dalai a könnyed, életigenlő témáktól a komoly, világot érintő mondanivalókig széles palettán mutatják meg Ria lelkivilágát, személyiségét, és azokat az eseményeket, amelyek mindannyiunk életének részei. A dalok minőségét Ria mellett olyan szerzők biztosítják, mint Kállay-Saunders András, Szabó Leslie és Burai Krisztián.
Saját dalain kívül számos olyan, ismert, a közönség által kiemelten kedvelt előadó szerzeménye is szerepel repertoárján, mint például Amy Winehouse, Tina Turner, Bruno Mars, Lady Gaga.
 

Több


Rendelhető műsorok:
  • 40 perces fél playback
  • 60 perces élő koncert