Pflum Orsi

Pflum Orsolya a budapesti Vasutas Zeneiskolában kezdett klasszikus éneket tanulni, majd jazz tanulmányainak megkezdésével szinte egy idõben, felvételt nyert a Liszt Ferenc Zenemûvészeti Egyetem jazzének szakára, ahol 2000. júniusában sikeresen diplomázott. Az elmúlt években különbözõ zenei mûfajokat képviselõ zenekarokban is énekelt, jazztõl a blueson keresztül a funkig. Szerepelt többször a Magyar Televízióban és Rádióban, valamint énekesként közremûködött Robin Williams Magyarországon forgatott, A hazug Jakob címû filmjében. Többször énekelt az RTL Klub Hangszál címû zenés mûsorában. Rendszeresen koncertezett külföldön (Svájcban és Németországban), 1999-ben fellépett a Gronauban minden évben megrendezendõ jazzfesztiválon. Vokalistaként több produkcióban is közremûködött, Cserháti Zsuzsa állandó vokalistája volt, énekel az Adj még a tûzbõl, valamint a Várj! címû nagylemezén is. Koncertfellépései és stúdiómunkái mellett énekel a Pesti Magyar Színház „Godspell” címû darabjában is. 2004-ben jelentkezett a TV2 igen népszerû tehetségkutató mûsorába, a Megasztárba, ahol bekerült a 12 döntõs versenyzõ közé. Két aranylemez birtokosa, valamint 2005-ben közremûködött a Megasztárok karácsonya címû nagylemezen. Számos karitatív program támogatója, rendszeres résztvevõje a hazai zenei életnek, rendezvényeknek.

2006-ban jelent meg elsõ önálló nagylemeze az EMI gondozásában, amelyen számos, hazánkban igen elismert muzsikus közremûködik. Nagylemezét többek között saját zenekarával a CAP-pel készíti. Nagylemeze változatos, a popzene, a populáris jazz és a funky zene jellemzi a lemez zenei világát. A lemez zenei producerei Szendõfi Péter (Fusio) és Romhányi Áron (United). Az albumon egy duó is hallható.
2006 októberében debütált a Három testõr címû musicalben, Anna királynõ szerepében.

Orsi fellépései alkalmával saját dalait, a 80-as, 90-es évek, valamint a most népszerû slágereket is énekli. Pop mûsorán kívül egy musical produkcióval is fellép, amelyben világhírû musicalek legismertebb dalait adja elõ.

A zenekar - Pflum Orsi & The CAP – 2003. év elején alakult. Stílusirányzatát tekintve a jazz, a funky és a soul zene elemeire épül a produkció. Repertoárjában feldolgozások és saját számok, valamint a nagylemez anyaga is megtalálhatók.

2006-tól A három testõr címû musicalben találkozhatunk vele, ahol színésznõi képességeirõl is tanubizonyságot tesz.

Mûsorai:

Popzene
Megjelent önálló szólólemeze Csak tudnám miért? címmel. Emellett sokszor koncertezik együttesével a The Cappel.
A lemez címadó dala nagy sikerrel forgott a hazai rádiókban és zenetévében. A Megasztár mûsorában bebizonyította, hogy a popzenei életben is megállja a helyét, legyen szó akár romantikus, akár ritmusosabb dalokról.

Musical
Októbertõl A három testõr címû musicalben találkozhatunk vele, ahol színésznõi képességeirõl is tanúbizonyságot tesz. Az énekesnõ sokszínûségét és tehetségét bizonyítja, hogy a musicalben a Királynõ szerepében láthatjuk.

Jazz
Frank Sinatra és Nat King Cole örökzöld slágereivel betekinthetünk a 40-es, 50-es és 60-as évek zenei világába. A 70-es évekbe Natali Cole és Barbara Streisand számain keresztül kalauzol el minket Orsi. A mûsorban továbbá Louis Armstrong, Elle Fitzgerald és Aretha Franklin dalokat is énekel.

Több


Rendelhető műsorok: