Orosz György

Orosz György

A közönség imád nevetni, ezért a rendezvények állandó fellépői és konferálói a humoristák. Válasszon olyan fellépőt, aki garantáltan vicces élőben is, nem csak a tv-ben. Kizárólagos fellépőinket úgy válogattuk össze, hogy a csalódás kizárt legyen. Válassza a Showder klubosok közül Orosz Gyurit, Magyedet vagy Maczkó Ádámot, a Viasat csatornáiròl ismert Horváth Gàbort és Záhonyi-Ábel Dávidot, vagy a Rádiókabaréban hallott Redenczki Marcsit. Ha a nevetés gyógyít, akkor ők a Mistral Music ,,orvosai". 

Napjaink egyik legnépszerűbb stand up komikusa Orosz György, minden most futó humorműsorban szerepel. (Showder Klub, Rádiókabaré, Comedy Central)
Heti rendszerességgel teltház előtt lép színpadra a pesti Broadway szívében található New Orleans Clubban, de évek óta járja az egész országot műsoraival, óriási sikerrel.
Történeteiben mindenki magára ismer, garantált az önfeledt kacagás. Legyen szó falu vagy városnapról, céges rendezvényről, fesztiválról… de családi eseményekre is kiváló választás! Sajátossága a különleges helyszíneken való fellépés, humorizált már távolsági buszon, templomban, börtönben, és a magyar-szlovák határvonalon.
Tekintse meg kisfilmünket róla és előadásairól:

Bemutatkozó videó

Több


Rendelhető műsorok:
  • 40 PERCES MŰSOR