Kredences fiúk

Kredenc

2005-ben alakultunk a mulatós zenék legújabb bútordarabjaként- Kredenc néven!

Rettenetes elszántsággal, lankadatlan akaraterõvel életüket a Mulatós Zene felvirágoztatásának kívánják szentelni.

Első albumuk szintén 2005-ben látott napvilágot „Lenn a délibábos Hortobágyon” címmel, melyet azóta még 4 újabb album követett olyan fellépéseken és szüreti-mulatságokon, lakodalmakon közkedvelt dalokkal mint a „Lemegyek a pince fenekére, Legyen a Horvátkertben, Jegenyefán fészket rak a csóka, Lakodalom van a mi utcánkban, Hideg szél fúj édesanyám, stb…”

 

A tagok, Berczy - Berczelly Bálint és Misike - Mismás Attila a Nóta Tv és a Sláger tv állandó szereplői , akik minden fellépésen jó kedvet varázsolnak a nézők körében.

Számaikkal szeretnék felidézni a régi falusi disznóvágásokat, pinceszereket, lakodalmakat azok számára, akiknek valaha részük lehetett ezekben a szép népszokásokban, zenéjük modernre szabott hangzásával, pedig a fiatalabb korosztályt célozzuk meg, ízelítõt adva részükre ezen összejövetelek utánozhatatlan hangulatából.

Az elsõ nagylemezükön – amely 2005. tavaszán jelent meg „Lenn a Délibábos Hortobágyon” címmel – olyan örökzöld slágerek és nóták feldolgozására tettek kísérletet, mint például a címadó dal, vagy a „Hat nap óta szól a nóta” az „Országúton hosszú a jegenyesor” a „Ma Önrõl álmodtam megint” a „Legyen a Horvát-kertben” vagy a „Ma este felmegyek majd hozzád” címûek.

Második nagylemezükön többek közt a „Ott lakom én” a„Fúrós nóta” a „Szõrös lábú kismacska” az „Ugye gondolsz néha rám” az „Akácos út” a „Maradj velem” a „Megyek hozzád” címû dalok szerepelnek.

Népszerűségük azóta is töretlen.

 

Kredenc Fehér az akácfa Jaj, de nagyon régen volt

 

Kredenc - Lenn a délibábos Hortobágyon

Több


Rendelhető műsorok: