Ámokfutók

Kozso /Ámokfutók/

Az többszörös arany- és platinalemezes Ámokfutók neve a ’90-es évek elején ivódott be a köztudatba felejthetetlen slágereinek köszönhetően, és immáron 25 éve töretlenül dübörög a produkció a hazai popszakmában. Időközben az Ámokfutók fogalommá vált, ami egyértelműen a „mitikus” frontember és producer: Kozso személyével forrt egybe.

Hazánk legendás showmanje kirobbanó formában van, és fáradhatatlanul járja az országot táncosaival kiegészülve -, hogy visszacsempéssze a közönség soraiba azt a hamisítatlan életérzést, amivel a ’90-es években belopta magát rajongói szívébe.

Koncertjein olyan ikonikus dalok csendülnek fel, mint a „Szomorú szamuráj”, „A Hold dala”, a „Ne sírj”, „Meghalok egy csókodért” és még sorolhatnánk az emlékezetes slágereket, mellyel az Ámokfutók több embert mozgat meg, mint valaha.

Az óriási sikernek örvendő szerzemények, zeneileg modern köntösben, de változatlan mondanivalóval élednek újjá a színpadon, és emellett Kozso mindig tartogat meglepetéseket közönsége számára!

Az Ámokfutók tavaly ősszel ünnepelte negyed évszázados fennállását, melynek apropóján „25” címmel új albumot jelentettek meg. A korongon számos, sokszínű újdonság és régi dalok újragondolásai is helyet kaptak, mint pl. a „Kitsit vad a lány”, amelyhez klipet is készített a csapat.

 

Meghalok egy csókodért

Szomorú szamuráj

A hold dala

Ne sírj!

Csak a csillagok

Kitsit vad a lány

Több


Rendelhető műsorok:
  • 30 perces fél-playback műsor
  • 60 perces élő koncert