Kökény Attila borítókép

Kökény Attila

2010 legjobb férfihangja, a Megasztár 5. szériájában vált ismerté. Életében ekkor következett a nagy áttörés, 2011-ben debütált első önálló albuma, ami aranylemez lett.

Attila egyik nagy álma vált valóra, hiszen a lemezen a világhírű operaénekesnővel, Miklósa Erikával közös duettje is szerepel. Számos tv műsorban szerepelt, a Nagy Duett második évadának győztese lett, a Sztárban Sztár című showban egészen a döntőig jutott.

Láthattuk az Eurovíziós Dalfesztivál előválogatóján is. 2015 decemberében egy ünnepi lemezzel jelent meg, amin hallható kisfia, Kökény Lalika, Singh Viki és Veres Mónika Nika.


2017-ben ELMEGYEK című lemezét hatalmas örömmel fogadta a közönség, amin olyan Máté Péter dalokat hallgathatunk meg, mint a címadó dal, az Álomlány, au Egyszer véget ér, vagy az Első szerelem.


2018 decemberében nyújtott a debreceni református nagytemplom árnyékában szívmelengető ünnepi produkciót kisfiával, Kökény Lalikával, valamint Singh Vikivel és Veres Mónika Nikával.


Attila fáradhatatlan és kemény munkájának köszönhetően ér el újabb és újabb sikereket és különösen nagy hangsúlyt fektet a közönségével való interakcióra és ezáltal a koncertekre országszerte.

Attila műsora megrendelhető falunapra, városnapra, magán és céges rendezvényre, fesztiválra.
Hallgassák meg dalait! Kökény Attila fellépése, koncertje megrendelhető. Megrendelés fent. Kérem válassza ki elsőként a műsor típusát, majd kattintson a foglalási kérés gombra!

 

Utazom       Utcazenész        Nincs semmi másom

Több


Rendelhető műsorok:
  • 30 perces fél-playback fellépés
  • 70 perces élő koncert
  • 30 perces fél-playback magánrendezvényen