Kállay Saunders András

Kállay Saunders

Amerikai-magyar énekes, előadó, producer, zeneszerző, a The Middletonz zenekar alapítója.

A 2010-es Megasztárban való szereplés hozta meg számára az országos ismertséget, de az igazi áttörést 2014-ben érte el, amikor megnyerte A DAL 2014 című műsort. Magyarországot képviselve, ‘Running’ című dalával minden idők második legjobb magyar eredményével , az 5. helyen végzett a koppenhágai Eurovíziós Dalfesztiválon.

A máig aktívan tevékenykedő előadó, a hazai rádiók és tv csatornák folyamatos szereplőjévé vált, aki olyan slágereket tudhat magáénak, mint a My Baby,Juliet, #JOY, Who we are.

2015-ös debütáló lemezének megjelenése után, fellépéseit zenekaros formációra bővítette Kállay Saunders Band néven. Nagykoncertjein, kisebb megjelenéseken és az akusztik bulikon kizárólag élő zenei kísérettel lép színpadra.

2018-ban megalapította a The Middletonz zenekart, aminek első megjelent ‘Roses’ című számával a DAL2019 műsorában rögtön a döntőig jutott.

Az angol nyelvű szerzemények mellett több magyar nyelvű dalon is dolgozott együtt pl: Manuel, T.Danny, BSW, Miskovits, Fehér Holló előadókkal.

2020-as szólóalbumáról folyamatos megjelenésekkel mutatja be a megújult arculatát és a zenéje irányvonalát, amit a trap, hiphop, rnb elemek ötvözéke jellemez. Új számai közül a ‘Promise’ bekerült a Petőfi Rádió TOP 40, Music Channel TOP21 listára, és az MTV Hungary csatorna július 2.heti “Most Wanted” dala lett.

Jelenleg hamarosan megjelenő nagylemezén dolgozik, mely az Akvárium klubban kerül bemutatásra.

Több


Rendelhető műsorok:
  • 60-90 perces élő koncert
  • 40 perces akusztikus műsor zenészekkel
  • anevemandrás 40 perces akusztikus műsor zenészekkel