Horváth Gábor

Horváth Gábor

A közönség imád nevetni, ezért a rendezvények állandó fellépői és konferálói a humoristák. Válasszon olyan fellépőt, aki garantáltan vicces élőben is, nem csak a tv-ben. Kizárólagos fellépőinket úgy válogattuk össze, hogy a csalódás kizárt legyen. Válassza a Showder klubosok közül Orosz Gyurit, Magyedet vagy Maczkó Ádámot, a Viasat csatornáiròl ismert Horváth Gàbort és Záhonyi-Ábel Dávidot, vagy a Rádiókabaréban hallott Redenczki Marcsit. Ha a nevetés gyógyít, akkor ők a Mistral Music “orvosai”. 

 

AZ EMBER, AKI NAGYOBBAT ÜT SZÁJJAL, MINT KÉZZEL!
Civilben bankár, szabadidejében boxol, de élete a humor. Rendszeresen hallható a Rádiókabaréban és bemutatkozott már a Showder Klubban, illetve büszkélkedhet egy Frizbi humorbajnokság győzelemmel is.
Történeteiben felidézi a bankszakma szépségeit és gyermekkora nyíregyházi emlékeit. Napi szinten látható a Viasat csoport 5 tv csatornáján, ahol az időjárásjelentést színesítő vicces jelenetek egyik főszereplője Záhonyi-Ábel Dávid mellett. Heti rendszerességgel jár budapesti klubbokba szórakoztatni a közönséget, 2018 nyarán a határon túlon, Kolozsvár közelében 600 fős közönséget nevettetett meg.

Tekintse meg kisfilmünket róla és előadásairól:

Bemutatkozó videó

Több


Rendelhető műsorok:
  • 30 perces stand-up műsor