Hahó együttes

HAHÓ együttes

Hahó!

Mi vagyunk a HAHÓ Együttes!
Kedves, Barátságos, 4 gyakorló apukából álló Gyerekzenekar! 2-8 éves lurkóknak muzsikálunk, bemutatjuk nekik a hangszereinket és vidám játékokkal szinesítjük az élőzenei műsorunkat!
Dalainkat mi magunk írjuk, a gyerekek és szülők mindennapjairól, a világ megismeréséről, barátságról, szeretetről, ünnepségekről, családról és bizony a játékos környzetvédelemről is szólnak!
Mindhárom lemezünk nagy kedvence lett a kisgyermekes családoknak, a nem hétköznapi dalszövegek és fülbemászó dallamocskák abszolút jó hatással van a picik fejlődésére. Vidámság, boldogság, gyermekmosoly, nem is kell ennél több!
Az utóbbi években 400 koncerten is túl vagyunk, szerencsére sok száz gyerekkel, családdal találkoztunk oviba, suliba vagy egyéb rendezvényeken. Jó visszajelzés, hogy sok Kedves Anyuka, Apuka és Nagyszülő szorítja meg kezünket, „ csak igy tovább, végre egy igényes, jó zenét játszó Gyerekbanda! ”
Műsoraink 30 – 60 percesek, a rendezvény jellegétől függően.
Legyen az farsangi buli, gyermeknapi rendezvény, születésnap, Mikulás váró, vállalati vagy városi rendezvény, vagy akár óvodában, általános iskolába, egész délelőttös zenés-beszélgetős, környezet tudatos foglalkozás, a Hahó Együttes mindig ugyanaz : Gyerekközpontú, vidám, szórakoztató, játszva tanulós gyerekzene, - persze nem csak gyerekeknek!

 

Több


Rendelhető műsorok:
  • 60 perces koncert