Freddie

Freddie

Kiemelkedő tehetségére és lehengerlő hangjára először 2015-ben, a Rising Star című műsorban kapta fel fejét a közönség és a szakma.

A tehetségkutatót követően debütált a blues-os hangzású „Mary Joe” című dala, mellyel abszolút rádiós kedvenccé avanzsált a fiatal énekes. Az átütő sikert mégis a következő év hozta meg Freddie számára, amikor a DAL 2016 nyerteseként képviselhette hazánkat a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon a „Pioneer”-rel és 2017-től a nemzetközi esemény magyarországi kommentátoraként, 2018-tól pedig a hazai válogató műsorvezetőjeként is látható a képernyőn. 2016-ben kivívta a szakma elismerését is: a Petőfi Zenei Díjon „Az év felfedezettje” lett, majd VIVA Comet gömböt vihetett haza „A legjobb dal" kategóriában.
Még ebben az évben jelentkezett első stúdióalbumával - „Pioneers” címmel -, amelyen már helyet kaptak magyar nyelvű felvételek is. Közülük a legsikeresebb, a 2017-es év egyik legjátszottabb magyar rádiós dala a „Csodák” volt. Az Instyle Style Award ezévben a legstílusosabb férfinak is választotta.


2018-ban Freddie új oldaláról mutatkozott be a Sztárban Sztár műsorában, ahol hétről hétre meghökkentő átváltozásokkal nyűgözte le a nézőket, és végül a széria nyertese lett. A sármos énekest 2019-ben a Playboy Man of The Year díjátadón az év előadóművészének választották.


Freddie feltűnésével a hazai pop-rock szcéna egy hiánypótló hanggal, megnyerő színpadi jelenséggel és nagyszerű dalszerzővel lett gazdagabb. Szilárd rajongótábora, meghatározó slágerei és többtízmilliós össznézettségű videói megkerülhetetlenné tették a hazai zenei életben. Freddie zenekarával együtt járja az országot, energikus koncertjein pedig a lüktetés mellett a lélekmelengető, lírai dalok is helyet kapnak.

 

Vadonatúj Csodák című klipje

A Dal 2017 döntőjének Extra produkciója-Ez a Vihar/Pioneer

Freddie-Pioneers című albuma

Freddie-Na jó, hello

Freddie-Pioneer Eurovíziós Dalfesztivál Elődöntő

Fehérvári Gábor Alfréd - Mary Joe

Fehérvári Gábor Alfréd - Neked nem kell

Freddie - akusztikus videó

Megjelent vadonatúj dala Már nem számít címmel

Magyar Jégkorong Világbajnokság Hivatalos Szurkolói Dala: Freddie & Lofti Begi- Győzni jöttünk

Freddie X Janicsák Veca X Manoya X Biga-Otthon bárhol

Több


Rendelhető műsorok:
  • 90 perces élő koncert
  • 30 perces akusztikus műsor
  • 30 perces műsor egy zenésszel (zártkörű)