Feng Ya Ou

Feng Ya Ou

Lételeme az önképzés, fontos számára a szakmai fejlődés, ezért folyamatosan képezi magát.Ya Ou már 6 évesen elkezdett zenélni. Évekig kürtön játszott és klasszikus zenei vonalon mozgott, amikor abbahagyta a komolyzenét, beiratkozott a Kőbányai Zenei Stúdió, gitár szakára, amelyet el is végzett.Azonban időközben eldőlt, a könnyűzene lesz az ő útja.

Nevét 2012-ben a ByTheWay nevű formációból ismerhette meg a közönség, amellyel BRAVO Otto díjat is nyert „az év felfedezettje” kategóriában.Emellett az OchoMacho és a VasovskiLive zenekarokban is zenél, ennek köszönhetően folyamatosan koncertezik.A Sztárban Sztár Leszek műsor lehetőséget adott számára, hogy mások bőrébe bújásával előbb rátaláljon magára így hitelesebb tudjon lenni a későbbiekben a színpadon.

Feng Ya Ou saját szerzésű dala már meg is jelent, ehhez pedig egy színes és látványos videó is készült.A „Légy valaki másnak” egy melankolikus szerelmi történetet mesél el modern, deep zenei alappal. A dal a 2019-es eurovíziós dalfesztiválon született meg, ahol Ya Ou Pápai Jociháttérvokalistájaként volt jelen.

Légy valaki másnak

Waterloo

Never Gonna Give You Up

Több


Rendelhető műsorok:
  • 30 perces fél-playback műsor
  • 45 perces fél-playback műsor