Dancs Annamari

Dancs Annamari

Dancs Annamari a Budapesti Operettszínház vezető szólistája, nagysikerű darabok főszereplője. Kiemelkedő alakításai között van a Miss Saigon, az Ének az esőben, a Rebecca , a Csárdáskirálynő, a Marica Grófnő, a Csókos Asszony, Lili Bárónő  primadonnaszerepei illetve megannyi közönség-kedvenc operett szubrettszerepe. Színházi feladatai mellett egy könnyűzenei múlttal rendelkező előadó, turnézott az Amerikai Egyesült Államoktól Japánig, Indiától Izraelig. Színházi munkásságának elismeréseként Csillag- díjjal, Bársony Rózsi Emlékgyűrűvel, majd 2015-ben az Év Operettszínésze díjával tüntették ki. 

Annamari műsorában egyaránt megtalálható az operett, a musical, de akár a nosztalgia-táncdal feldolgozások és saját szerzeményei is, így minden korosztály számára bíztosítva a kikapcsolódást. Akár szólóban, akár partner társaságában mindig jó hangulatot varázsol az aktuális rendezvényen, fellépésen. Partnerei között van Laki Péter, valamint Kádár Szabolcs, mindketten a színházi világ egyre sikeresebb és népszerűbb táncos-komikusai. Műsorukban akrobatikus elemekkel színezett koreográfiákat is táncolnak, ezáltal még látványosabb a produkció.

Annamari 2020-as repertoárjában egy 30 perces gyerekműsor is bemutatásra kerül. Ebben a 3-10 éves korosztályt szólítja meg, saját gyerekdalokkal , valamint ismert Disney -mese slágerekkel.

Dancs Annamari- Édesanyám

Dancs Annamari- Te rongyos élet

 

 

Több


Rendelhető műsorok:
  • 30 perces fél-playback műsor