Csocsesz

Csocsesz

Csocsesz már több, mint 25 éve szórakoztatja a közönséget. Pályafutása a TV2 Dáridó című műsorban indult el, ekkor vált igazán közismertté. Ezt követően rengeteg műsornak volt rendszeres vendége, fellépője. 2001-ben munkásságáért Líra- díjat kapott, de a legnagyobb elismerés számára a közönség szeretete.

Csocsesz még csak 8 éves volt, mikor nagymamájától megkapta első hangszerét, az azóta is féltve őrzött furulyáját. Ezt követően hamarosan az iskola zenekarában játszott, mely már akkor több fellépést is jelentett számára. 12 évesen elkezdett egy zeneiskolában klarinétozni, ahol találkozott Galambos Pistivel (Galambos Lajcsi öccsével), aki mai napig Csocsesz egyik legjobb barátja. A baráti és zenei csapathoz tartozik még Körmendi Péter is, aki a kezdetektől fogva zenei rendezője Csocsesz albumainak. Hamarosan bekerült a Soroksári Sváb- Parti zenekarba, ahol Lajcsi volt a zenekarvezető. Ezzel a formációval kezdték el bejárni az országot, majd a világot. Csocsesz egy ausztriai fellépés alkalmával szeretett a jódliba, és a mai napig kedvencei közé tartozik ez a stílus.

Már 1999 óta a népszerű és hatalmas sikereket elért Dáridó, majd később Szuperbuli című tévéműsor oszlopos tagja. Egyik ilyen tévés fellépés alkalmával találkozott Orosz Zoltánnal és Ursu Gáborral (Pódium Duó), akikkel ezután több sikeres közös koncertet is adott. 2000-ben Kaszás Péterrel és még más zeneszerzővel és szövegíróval elkészítette a Nincs hibám című albumot, ami nagy sikert aratott. 2007-ben megjent a Lóvé Legyen című albuma; 2009-ben pedig a Gyere, Mulassunk. A 2013 decemberében kiadott lemezén, melynek címe, Az, aki boldogsággal ébred, 12 mulatós dal szerepel, ahogy azt már Csocsesztől megszokhattuk.

2013-tól a Sláger-TV oszlops tagja és a Sztár Like című kívánságműsor vezetője, 2018-tól pedig az RTL saját gyártású műsorának a Muzsika TV Extra Csocsesszel házigazdája. Az utóbbi években többször láthattuk az RTL csatornáján is, például a Konyhafőnök Vip műsorában, ahol egészen a döntőig jutott. Az utóbbi időben Csocsesz saját zenekarával és tánckarával lép fel országszerte. A mulatós sztár zenekarával fesztiválok, városnapok, falunapok nagy kedvence. Műsorait a jókedv és a felhőtlen szórakozás jellemzi.

 

Hallgassák meg szeretettel slágereit:

https://www.youtube.com/watch?v=rhQuGarakiM

https://www.youtube.com/watch?v=usjr2uEtiBc

https://www.youtube.com/watch?v=gFGFpuJf1zA

https://www.youtube.com/watch?v=EkdB7YtwWxI

Több


Rendelhető műsorok: