Csézy

Csézy

Csézy többszörös arany és platinalemezes előadó, aki mivel egyetemi énekdiplomával is rendelkezik a hazai popszakmában „fehérhollós” jelenségnek számít. Gyermekkorában már lehetett sejteni, hogy a zene jelentős befolyással lesz életére, hiszen előbb tanult meg énekelni, mint beszélni.

Mindössze 10 éves volt amikor meghívást kapott egy helyi zenekarba mellyel évekig fellépett esküvőkön, partikon, rendezvényeken. Ezzel párhuzamosan zeneiskolába járt ahol zongorázni és énekelni tanult, majd felvételt nyert a Bartók Béla Zeneművészeti Konzervatórium magánének szakára.

2007-ben Csézy álma valóra vált amikor megjelent első albuma. Az átütő sikert albumának címadó dala az Általad Vagyok hozta meg.

2008-ban megnyerte a Magyar Televízió által megrendezett Euroviziós Dalverseny magyarországi döntőjét, így Belgrádban képviselte hazánkat Szívverés (Candlelight-angol verzio) című dalával.

Számos elismerés kísérte e sikeres évet! Így például megkapta az év énekesnője címet a Viva Cometen és ő hozhatta haza a Comet gömböt.

2010-ben Csézyt a Magyar Termékek Nagykövetének választották, melynek kapcsán született egy dal, az "Ez az otthonunk" , ami 350.000 példányban jelent még, és Menyhárt János valamint Miklós Tibor szerzeménye.

Eddig 4 nagylemeze jelent meg, melyek közül az utolsót, a Passiont vietnámi megrendelésre készítette. Az albumon külföldi slágereket énekel, amiket Rakonczai Viktor hangszerelt.

 

Több


Rendelhető műsorok:
  • 30 PERC FÉL-PLAYBACK
  • 45-50 perces akusztikus műsor
  • 80-90 perces nagyzenekaros koncert
  • 80-90 perces exkluzív nagykoncert, ledfal és fénytechnika