Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán

Országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága teszi igazán különlegessé! EMeRTon-díjas színész „Az év musical színésze kategóriában”, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes, mindemelett zenei producerként is ismerheti a közönség. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja.

A fiatal Bereczki kivételes tehetségét énektanára, Toldy Mária ismerte fel. 2001-ben végezte el a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát, ugyanebben az évben megjelent első szólólemeze „Száz év” címmel. Számos zenés tv produkcióban vett részt: többek között fellépett a Magyar Televízió ’Csináljuk a fesztivált’ című műsorában, amelynek egyik sorozatát megnyerte, részt vett a TV2 ’A nagy duett’ című showban és 2012-ben felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is.

2014-ben indult útjának Álomkép, Illuzió, Szenvedély majd Csillagkép néven futó turnéja, ahol óriási tömegeket mozgat meg minden alkalommal.

2016-ban a Sztárban Sztár +1 kicsi műsorban követhettük szereplését Berki Artúrral az oldalán. A színházi életben is folyamatosan jelen van, a mai napig láthatjuk őt a nagysikerű Lepkegyűjtő, vagy a Pillanatfelvétel című darabokban.
A 2018-ban megjelent Choices című szerzeményének egy része lesz az egyik legnépszerűbb chipsmárka reklámzenéje Európa-szerte.

Legújabb dalát itt hallgathatják meg:

Bereczki Zoltán - Illúzió

Bereczki Zoltán - Hangokba zárva - Koncert részlet

Bereczki Zoltán - Kerek egész - Koncert részlet

Bereczki Zoltán - Szenvedély - Koncert részlet -Akvárium Bereczki Zoltán- Choices