BakElitBand

A BakElitBand 2007 szeptemberében alakult fiatal, tapasztalt zenészekből. Korábban különböző formációkkal bejárták a világ tengereit, óceánjait luxus hajókon, szállodákban, klubbokban fellépve, valamint itthon számtalan céges és családi rendezvényen, esküvőn, szórakozó helyen szerepeltek. Az eddig szerzett tapasztalataikat szerették volna egy fiatalos, lendületes zenekarban egyesíteni.

Az együttes vezetője, énekese Futó Gábor, aki egy több éven át külföldön játszó show-band frontembereként mindent megtanult a szórakoztatásról, szólóéneklésével és basszusgitár játékával alkotja a banda frontvonalát Mészáros Krisztinával, akinek gyönyörű hangja, megjelenése egy igazi dívát varázsol a színpadra. Csetényi Levente, az együttes gitárosa virtuóz technikájú szólóival a jazz-től a rock-ig minden stílusban képes elkápráztatni a közönséget. Sáfrány Gyula, a zenekar billentyűse a gyönyörű zongoraművektől egészen a vad Hammond szólókig játékával alapvetően meghatározza a zenekar megszólalását, valamint Holló Ádám a dobok mögött pontos tempójával és kifogástalan technikájával, a basszusgitárral összedolgozva stabil alapot biztosít az együttes számára.

A zenekar tagjai különböző formációkban olyan magyar sztárokkal dolgoztak együtt a teljesség igénye nélkül, mint Demjén Ferenc, Horváth Charlie, Somló Tamás, Keresztes Ildikó, Varga Miklós, Tóth Vera, Tóth Gabi.

Széles repertoárjuk és annak koncert jellegű előadása biztosítja minden korosztály kifogástalan szórakoztatását.

Több


Rendelhető műsorok: