hírek

Kállay Saunders - Ali Bakgor - OCEAN


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /var/www/mistraliroda.hu/www/html/class/_Global/article.html on line 11
2021. május 09.

Kállay Saunders - Ali Bakgor - OCEAN

 

Új videót készített Kállay Saunders András -  Ali Bakgorral közös "OCEAN" című dalukhoz. Különlegesség, hogy a klip két országban forgatódott, úgyhogy a Dobogókő szépsége mellett a Török tengerpart látványa is megelevenedik előttünk.

Az eredetileg Kállay Saunders  - Your Love című dalából készült remake, a nemzetközi kollaborációból született rádió-, és buli slágerré, ami a PANIK RECORDS (SONY) gondozásában debütált, majd Törökországban, Görögországban, Cipruson a vezető rádió és TV csatornákon kapott rotációt és tarol a listákon, miközben folynak az egyeztetések a további licensekről - így került például a dal CAT MUSIC kiadványai közé is, így már Románia vezető csatornáin is folyamatosan hallható a dal.

A Dal pedig a mai nap bekerült a Shazam Global Dance Chart TOP10 műfajában a világon a 10 legkeresettebb dal közé, a világon pedig jelenleg 70. legkeresettebb dal a Shazamon.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hq5iKKFYsCk